Ontdek, ervaar.. beleef.

Welkom bij BSO Wiedewei Evertsenstraat

Wiedewei is de groene kinderopvang van Kibeo. Met spelletjes, proefjes en door op ontdekking te gaan, leer je van alles over de natuur. We zijn het liefst zo veel mogelijk buiten. We hebben een fantastisch speelplein wat we delen met de school. Er is genoeg te ontdekken en beleven. We zijn hier niet bang om vies te worden! We spelen graag met zand en modder. Binnen is er ook genoeg te doen. We spelen gezamenlijke spelletjes, bouwen Kapla torens of lezen rustig een boekje op de bank. Het kan allemaal.. want BSO is immers vrije tijd!

Lekker spelen ‘Wat willen jullie vandaag doen?’ Uw kind heeft inspraak in de activiteiten van de dag. We vinden het belangrijk dat uw kind bij ons echt even kan bijkomen van school. We bieden veel leuke activiteiten aan, vaak ook aan de hand van natuur thema’s. En omdat we graag willen dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, verzinnen we deze activiteiten vaak samen met uw kind. En doet uw kind liever iets voor zichzelf? Dat mag ook! We hebben een poppenhoek, een hoek om even te relaxen en genoeg materiaal om lekker te kleuren en te knutselen.

Praktisch

Onze BSO is gevestigd in basisschool Dr. Schaepmanschool. Onderwijs en opvang onder één dak, dat is handig voor u en vertrouwd voor uw kind. Uw kind kent het gebouw en kan spelen met eigen vriendjes en vriendinnetjes. Kinderen uit de onderbouw halen we na school op uit de klas en de midden- en bovenbouwers komen zelfstandig naar de BSO.  Onze vaste pedagogische medewerkers zijn: Therese Baris en Deborah Sprong.

VSO

Wij bieden ook voorschoolse opvang aan van 7.00-8.30.

Rondleiding

Nieuwsgierig naar onze BSO?  Stap gerust eens binnen, we geven u en uw kind graag een rondleiding.

Brede schoolactiviteiten

Samen met school organiseren wij activiteiten die na schooltijd worden aangeboden en waar alle kinderen zich voor kunnen aanmelden. Dit tegen een kleine bijdrage. Hebt u als ouder hier leuke ideeën over dan horen wij dit uiteraard graag. Dit kunt u aangeven bij onze BSO medewerkers of Caroline Wijnolts directeur basisschool.

Locatie  Wiedewei Evertsenstraat