Mundo's peutergroep

Binnen onze school hebben we een peutergroep van Kinderopvang Mundo. In Mundo’s peutergroep krijgen de kinderen, net als op een peuterspeelzaal, samen met leeftijdgenootjes de uitdaging die ze nodig hebben in de periode voordat ze starten op de basisschool. Er is een nauwe samenwerking tussen de pedagogisch medewerkers van Mundo's peutergroep en de onderbouwleerkrachten van onze school. Zo zorgen we samen dat de overstap naar de basisschool soepel verloopt voor de kinderen.

Activiteiten in Mundo’s peutergroep

In de peutergroep is van alles te beleven voor de kinderen op gebied van bewegen, kunst, natuur en de wereld ontdekken. Voorbeelden hiervan zijn:
•    Het leren van de namen en kleuren van fruit en daarna zelf fruit in de groentewinkel kopen.
•    Met z’n allen op ontdekkingstocht gaan in de natuur, op zoek naar beestjes en planten.
•    Peutergym met je vriendjes
•    Veel praten met elkaar
•    Op bezoek bij je grote broer of zus op school
•    En nog veel meer

Voor wie is de peuteropvang?

De peuterklas is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar oud en is geopend tijdens de 40 schoolweken. Het is mogelijk om voor peuteropvang Kinderopvangtoeslag aan te vragen bij de Belastingdienst.

Voor meer informatie kunt u bellen met het servicebureau van Kinderopvang Mundo:

Of een kijkje nemen op de website: www.kinderopvangmundo.nl